Nieuws

Op vrijdag 10/11/17 stelde het management de nieuwe naam, logo, visuele identiteit en website voor.

Alle medewerkers deden een activiteit waarbij verschillende puzzelstukken dienden gevonden te worden. Alle puzzelstukken samen vormden het nieuwe logo.

Er werd volop meegedaan, de sfeer was uitbundig en iedereen was erg enthousiast!

Begin oktober ’17 werden we uitgenodigd door VOKA Mechelen om deel te nemen aan een panelgesprek over de missie van de maakindustrie in België.

Een boeiend gesprek met zowel bedrijfsleiders binnen de maakindustrie en een aantal ondersteunende bedrijven naar de industrie op gebied van automatisatie, engineering,…

De verdere automatisering, de klimaatverdragen van Parijs en (hopelijk) binnenkort Bonn zullen ons en onze klanten mooie uitdaging opleveren waar we naar de toekomst toe alleen maar beter van kunnen worden.

Sinds 2015 zijn wij binnen onze afdelingen Proces Utilities, HVAC en Building Technology actief promotor naar onze klanten toe voor het gebruik van Hysopt software.

Met deze hydraulische simulatiesoftware kunnen we zeer gedetailleerde berekeningen, simulaties, energiecalculaties maken van bestaande en nieuwe hydraulische installaties.  Het heeft ons – maar vooral onze klanten -  de voorbije jaren heel wat besparingen op geleverd.

Op 2 oktober 2017 is ons 3D design team in Chisinau (Moldavië) ingetrokken in hun nieuwe kantoren. Meer ruimte, meer daglicht, aparte vergaderzaal, Skype-ruimte etc.

Met dit nieuwe kantoor, de extra ruimte en nieuwe hardware zijn zij klaar om verder uit te breiden in de nabije toekomst, kunnen ze onze engineeringsteams beter en sneller van dienst zijn en een actieve bijdrage leveren aan het ontzorgen van onze klanten.