Contact

Wij gebruiken uw gegevens enkel voor bovenstaande aanvraag en delen deze niet met derden. Wij dragen uw privacy hoog in het vaandel, lees ons privacy beleid voor meer info.

 

 

Vanuit Sint-Niklaas - Gent - Antwerpen (via E17)

  • Neem op de E17 afrit 15 : Sint-Niklaas - Temse - Mechelen en volg de N16 richting Temse - Mechelen. Rij de Scheldebrug in Temse voorbij, tot op de tweede (nieuwe) viaduct, sla rechtsaf naar Ruisbroek ( Industriezone Pullaar N° 534)
  • Aan het rotonde neem je de 4de afslag rechts richting Ruisbroek en volg de Brabantstraat tot aan de volgende rotonde. Neem de 2de afslag rechts (rechtdoor) om vervolgens de eerste straat links in te slaan. Magnet Group is gevestigd op het eind van de straat, voor de spoorweg, aan de linkerzijde.

 

Vanuit Antwerpen - Brussel (via A12)

  • Neem op A12 afrit 7: Puurs - Dendermonde - Sint-Niklaas en volg de N16 richting Willebroek - Sint-Niklaas. Op de (nieuwe) viaduct, sla rechtsaf naar Ruisbroek ( Industriezone Pullaar N° 534 )
  • Aan het rotonde neem je de 1ste afslag rechts en volg de Brabantstraat tot aan de volgende rotonde. Neem de 2de afslag rechts (rechtdoor) om vervolgens de eerste straat links in te slaan. Magnet Group is gevestigd op het eind van de straat, voor de spoorweg, aan de linkerzijde.